Druženje je oblika motivacije za delo

13. junij 2011

V družbi SGP Pomgrad, d.d., in njenimi hčerinskimi družbami je prvo junijsko soboto potekala »bogračijada«, kjer ekipe iz teh družb tekmujejo v kuhanju bograča. Letošnji zmagovalci so iz družbe SGP Pomgrad Mehanizacija, d.o.o..

 

Glede na to, da je splošno stanje v gradbeni dejavnosti vsak dan bolj negativno, so družbe, kjer vodstvo poskrbi za druženje delavcev, vse redkejše. Mogoče bi se morali vsi bolj zavedati pomena neformalnega druženja sodelavcev, ki običajno pozitivno vpliva na poslovanje družbe. Marsikateremu delavcu pomeni motivacijo za delo. Med vsakodnevnim hitenjem z delovnimi opravili namreč pozabljamo, da so okoli nas tudi drugi ljudje. Zato vsa pohvala družbi SGP Pomgrad in tam zaposlenim, da še skrbijo za svoje zaposlene tudi na bolj prijazen način.

Komuniciranje je temelj uspeha

11. maj 2010

V ponedeljek, 10. maja, je v Murski Soboti potekal seminar za sindikalne zaupnike pod naslovom »Znam vstati in povedati, tako da mi verjamejo«. Dobra predstavitev svojih stališč je za sindikalnega zaupnika nujna, saj v nasprotnem primeru vse znanje in argumenti ne vodijo do uspešnih rezultatov. Na seminarju so se sindikalni zaupniki preizkusili v predstavitvi informacij, poizkusili premagati strah, tremo in nelagodje ter izvedeli veliko novega o osnovah komuniciranja.

Nekaj utrinkov iz seminarja:
 

Fotografije: Justi Arnuš, ZSSS

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.