Kartica ugodnosti za člane ZSSS

Zveza svobodnih sindikatov Slovenije, kamor je vključen tudi Sindikat delavcev gradbenih dejavnosti Slovenije, je svojim članom ponudila tudi kartico ugodnosti.

Kartica ugodnosti članom prinaša popuste in druge ugodnosti pri pravnih sujektih, ki imajo z ZSSS sklenjeno pogodbo o sodelovanju. Seznam ponudnikov ugodnosti se spreminja in trenutno obsega že skoraj 500 ponudnikov po celi Sloveniji.

Mesta, kjer član lahko koristi ugodnosti na podlagi kartice, so označena z nalepkami - znakom "kartice ugodosti".

Seznam ponudnikov je objavljen na spletni strani ZSSS, novi ponudniki so objavljeni tudi v Delavski enotnosti, o njih pa so informirani tudi sindikalni zaupniki iz družb.

Za ogled seznama kliknite na povezavo:  seznam vseh ponudnikov

 
 
 
Screenshot 24

Prostovoljna organizacija, ki je bila s s trani delavcev ustanovljena zato, da preko nje na organiziran način lahko izražajo svoje potrebe oziroma interese, ko gre za njihov ekonomski, gmotni in socialno položaj ter varstvi pravic delavcev. 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.