Kartica ugodnosti za člane ZSSS

Zveza svobodnih sindikatov Slovenije, kamor je vključen tudi Sindikat delavcev gradbenih dejavnosti Slovenije, je svojim članom ponudila tudi kartico ugodnosti.

Kartica ugodnosti članom prinaša popuste in druge ugodnosti pri pravnih sujektih, ki imajo z ZSSS sklenjeno pogodbo o sodelovanju. Seznam ponudnikov ugodnosti se spreminja in trenutno obsega že skoraj 500 ponudnikov po celi Sloveniji.

Mesta, kjer član lahko koristi ugodnosti na podlagi kartice, so označena z nalepkami - znakom "kartice ugodosti".

Seznam ponudnikov je objavljen na spletni strani ZSSS, novi ponudniki so objavljeni tudi v Delavski enotnosti, o njih pa so informirani tudi sindikalni zaupniki iz družb.

Za ogled seznama kliknite na povezavo:  seznam vseh ponudnikov

 

Cenejši nakupi v Mercatorju

3. september 2009

nalepka_zsss_2.JPG

S kartico ugodnosti ZSSS, ki je bila uvedena leta 2006, je možno ceneje nakupovati na več kot 800 prodajnih mestih. Člani kartico ugodnosti različno uporabljajo, zagotovo pa je v teh časih dobrodošel vsak prihranjen evro. Tako v septembru pričenjamo z ugodnimi nakupi v Mercatorju, kjer bodo člani s plačilno kartico ZSSS-DH kupovali ceneje.

Preberite več o tem (kliknite na naslov dokumenta):

Cenejši nakupi za člane ZSSS

Ugodnosti za člane sindikatov ZSSS v Mercatorju

 

Kako pridobim plačilno kartico ZSSS-DH

Prospekt kartica ZSSS-DH
 

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.