Odločitev o skupščini SDGD

Odločitev o skupščini SDGD

02.11.2006

 
V začetku septembra je Republiški odbor SDGD sprejel sklep, da bo redna skupščina SDGD 14. novembra 2006. Skupščina potrdi poročilo o delu za štiriletno obdobje, program dela in spremembe Statuta. Predloge teh dokumentov bo republiški odbor obravnaval na prihodnji seji, ko bo potrdil tudi kandidatne liste, saj skupščina voli tudi predsednika in nadzorni odbor. Na seji RO so bili določeni tudi postopki evidentiranja kandidatov po območnih odborih, ki moraj biti izvedeni do 23. oktobra 2006.

 
 
 
Screenshot 24

Prostovoljna organizacija, ki je bila s s trani delavcev ustanovljena zato, da preko nje na organiziran način lahko izražajo svoje potrebe oziroma interese, ko gre za njihov ekonomski, gmotni in socialno položaj ter varstvi pravic delavcev. 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.