Evropska agencija za varnost in zdravje pri delu

Leta 1996 je bila ustanovljena Evropska agencija za varnost in zdravje pri delu: da bi zbirala, analizirala in spodbujala informacije, povezane z VZD. Poslanstvo Agencije je napraviti evropska delovna mesta varnejša, bolj zdrava in produktivnejša ter zlasti spodbujati učinkovito preventivno kulturo na delovnem mestu. Tako je navedena vloga agencije na njihovi spletni strani, ki jo najdete na spletnem naslovu:

http://osha.europa.eu/OSHA/

Na njihovi spletni strani boste našli veliko informacij s področja varstva in zdravja pri delu; od predpisov do statistik ter kampanij do publikacij s tega področja. Varnost in zdravje v gradbeništvu imata na njihovi spletni strani tudi posebno mesto, kjer so objavljeni informativni bilteni in informacije posebej za gradbeno dejavnost (klik).

 
 
 
Screenshot 24

Prostovoljna organizacija, ki je bila s s trani delavcev ustanovljena zato, da preko nje na organiziran način lahko izražajo svoje potrebe oziroma interese, ko gre za njihov ekonomski, gmotni in socialno položaj ter varstvi pravic delavcev. 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.