Dan gradbincev 2010

12.06.2010

Zbrane je pozdravil tudi direktor Goriških opekarn iz Renč, ki je na kratko predstavil aktivnosti družbe ob prehodu v krizo, kjer so uspeli skupaj s sindikatom prebroditi najhujše in zaradi povečanja obsega dela sedaj spet zaposlujejo nove delavce.

Na seji so bila podeljena priznanja in plakete sindikalnim zaupnikom, ki so s svojim delom pustili sledi v delu sindikata. Priznanja so prejeli Alojz Rozman, Janez Javoršek, Anton Kolbl, Drago Mihalič, Etbin Marin in Denis Potočnik. Plaketo pa je prejel Alojz Onič.

Prejemniki priznanj in plaket SDGD 2010

 
 
 
Screenshot 24

Prostovoljna organizacija, ki je bila s s trani delavcev ustanovljena zato, da preko nje na organiziran način lahko izražajo svoje potrebe oziroma interese, ko gre za njihov ekonomski, gmotni in socialno položaj ter varstvi pravic delavcev. 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.