V Stavbarju IGM Hoče pristopili h kolektivni pogodbi Skupine Primorje

27.01.2009

Poleg podpisa pristopne izjave h Kolektivni pogodbi družb Skupine Primorje sta direktorica družbe, Meta Zajc Pogorelčnik in predsednik sindikata družbe, Dušan Zelenjak, podpisala tudi Sporazum h operativnemu izvajanju Kolektivne pogodbe družb Skupine Primorje. S tem sporazumom sta se obe strani sporazumeli o ureditvi člena kolektivne pogodbe Skupine Primorje, ki urejajo presežne delavce in člena, ki ureja dodatek za neprekinjeno delovno dobo pri delodajalcu (stalnost).

Pri zadnjih usklajevanjih (pogajanjih) med vodstvom in sindikatom družbe sta sodelovala tudi sekretar SDGD, Oskar Komac in predstavnik Skupine Primorje, Jože Vrabec.

 
 
 
Screenshot 24

Prostovoljna organizacija, ki je bila s s trani delavcev ustanovljena zato, da preko nje na organiziran način lahko izražajo svoje potrebe oziroma interese, ko gre za njihov ekonomski, gmotni in socialno položaj ter varstvi pravic delavcev. 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.